Registrer din spejdergruppe

Sælg skrabelodder fra Det Danske Spejderkorps ONLINE og tjen penge til det lokale spejder arbejde. I tjener 12 kroner pr. solgt lod – uanset, hvor mange I sælger. Der er tale om fysiske skrabelodder, som I sælger online. Det er nemt at komme i gang – og I løber ingen økonomisk risiko.

Udfyld tilmeldingen og du/i vil modtage Netsværkskoden på e-mail.

SÆLG SKRABELODDER for Det Danske Spejderkorps ONLINE

Tjen 12 kroner pr. solgt lod

Spejderlotteriet er godkendt af Spillemyndigheden

Tilmelding til online salg af skrabelodder 2021

Sælg lodder til dit netværk

Hos dds.støtos.dk ønsker vi at du deler vores budskab med dine venner og bekendte. Der findes mange gode muligheder for at hjælpe og gøre en forskel. Her giver vi dig nogle eksempler på, hvordan det kan gøres.

Del budskabet på Facebook

Vi skal på sommerlejr! 

For at kunne få den fedeste oplevelse, har vi brug for jeres hjælp! Ved at købe lodder via www.dds.stoetos.dkmed netværkskoden 123456, kan du støtte gruppens sommerlejr. For hvert lod der bliver købt, tjener gruppen nemlig 12 kr. 

 

Tjikkerlikker fra Gruppen 

Del budskabet på SMS

Hej XX

Vi samler penge ind til vores nye bålhytte, derfor sælger vi lodsedler gennem Det Danske Spejderkorps. 

For hvert lod vi sælger, tjener gruppen 12 kr. til vores bålhytte. Lodsedlerne kan købes på www.dds.stoetos.dkmed netværkskoden: 123456, og koster 25 kroner stykket. 

Vi sender dine lodder direkte til dig med posten. Skrabeloddet giver mulighed for at vinde en masse lækre præmier. 

 

Tak for hjælpen XXgruppe

Del budskabet på Instagram

Vi drømmer om en ny shelter

Men for at det kan lade sig gøre, skal vi tjene en masse penge. Vi sælger derfor skrabelodder på www.dds.stoetos.dk og vores netværkskode: 123456. For hvert lod der bliver købt, tjener vi i gruppen 12 kroner til vores nye shelter. 

De lodder du køber, sender vi med posten hjem til dig, så du har mulighed for at se om du har vundet nogle af de fede gevinster. 

 

Røgsignaler fra gruppen


Del budskabet på LinkedIn

Vil du bidrage til at børn og unge får endnu flere oplevelser i naturen? 

XXgruppe er med til at skabe modige børn og unge, og sommeren 2021 går til udlandet. Vi skal til Sverige på kanotur i en uge, men for at det bliver muligt, skal vi tjene en del penge. Vi sælger derfor skrabelodder gennem Det Danske Spejderkorps på www.dds.stoetos.dk og gruppens netværkskode: 123456, vi tjener 12 kroner pr solgte lod, til vores udlandstur. 

Skrabelodderne bliver sendt med posten til køber. Lodderne koster 25 kr. stykket og  giver køberen mulighed for at vinde fine gevinster. 

 

Vi glæder os til at give en masse modige børn og unge en kæmpe oplevelse i Sverige til næste sommer!

Har du spørgsmål?