Det Danske Spejderkorps er en børne-og ungdomsbevægelse, der udvikler børn og unge til vågne og selvstændige mennesker.

Spejderlotteriet 2021

Spejderlotteriet 2021

Spejderlotteriet bliver solgt af spejdere og netværk i hele Danmark. Har du ikke en kode fra dit netværk, kan du bestille alligevel og indtaste DDS koden 444444 og beløbet går ubeskåret til Det Dansk Spejderkorps og deres aktiviteter. Et lod koster 25 kroner. Køb for minimum 120 kr. og du opnår fri fragt. Vi sender lodderne til dig med Postnord.

DKK 30,00

Ikke på lager

Hvad kan du vinde?
  • Gavekort NYHAVN REJSER – værdi 100.000kr
  • Familietur til Legoland – værdi 10.000kr
  • Gavekort til Føtex – værdi 5.000kr
  • Gavekort Spejdersport – værdi  300kr
Om dette landslotteri

Når du køber Spejderlotteriet er du med til at støtte Det Danske Spejderkorps aktiviter.

Det Danske Spejderkorps’ begyndelse går tilbage til  1909, i 1909 begyndte de første drenge at starte en spejdergruppe i Hellerup, og i 1910 blev Det Danske Spejderkorps dannet. Allerede samme år fik vi også pigespejdere i Danmark.

Den første spejderlejr i Danmark var på Eremitagen i 1911 og den blev besøgt af BP. Danmark var i front med udviklingen af spejderarbejdet og var værtsland ved den anden verdensjamboree i 1924.

I 1973 blev Det Danske Spejderkorps og Det Danske Pigespejderkorps slået sammen til et fælles korps: Det Danske Spejderkorps. I 2007 samarbejdede alle spejderkorpsene i Danmark første gang om et fælles arrangement “Re-load” og i dag afholder den fælleskorpslige lejr Spejdernes Lejr hvert fjerde år.

Spejderideen har spredt sig til det meste af verden, og i alle lande har man tilpasset Baden-Powells idéer og tanker til tidens ånd og landets kultur. Der er derfor stor forskel på spejderarbejdet der udføres rundt om i verden, men alle steder er grundtanken den samme.Vi kan derfor opleve et fællesskab med spejdere vi aldrig har mødt, selvom de kommer fra den anden side af jordkloden.

Tilladelse fra Spillemyndigheden
Din kurv

Støtos.dk ApS
Hammerholmen 11B,
DK-2650 Hvidovre

CVR 34204314

Tak for din tilmelding!
Tak for din oprettelse og tilmelding til Støtos.dk. Dine informationer er sendt til os.

Vi kontakter dig pr. E-mail hurtigst muligt og du vil modtage din/jeres netværkskode.

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os på info@stoetos.dk